مشاوره حقوقی رایگان - درست کردن و نگهداری مشروبات الکلی

سلام
برادرم تو کیش مستاجره الان حدود سه ماه اومده شهرستان و هم اتاقیش اونجا بوده هم اتاقیشم میگه ده روزه خونه نیستش الان حدود ده لیتر مشروب دست‌ساز با الکل 8/5 درصد پیداکردن برادرم تو بازداشته هم اتاقیشم جواب تلفن نمیده چجوری میشه از برادرم رفع اتهام بشه؟
حکم برای این ده لیتر چیه؟
برادرم اصلا سابقه نداره و این جوری تو دردسر افتاده
میشه راهنمایی بکنید؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

شاهد و مدرک مبنی بر عدم حضور ایشان در کیش و حضور سایر اشخاص در منزل خود ارایه نمایند