مشاوره حقوقی رایگان - تعیین مقدار مهریه

بنده در 42 سالگی با با دختری که 23 سال کوچکتر بود به اصرار خودش در سال 79 ازدواج کردم و مهریه 600 سکه تعیین کردند بعد از 20 سال زندگی پر از خیانت اون و دو فرزند با وجودی که اشخاص مرتبط با خیانت در دسترسم هستن میخواهم مهریه را بی دردسر بدهم اخه در خیانت اولش رو به مواد اوردم میخواهم بدونم مقدار مهریه اگه همون 600 سکه باشه که نشدنیه و چجور حساب میکنن ؟ من 10 ساله که بازنشسته کشوری هستم با حقوق جدیدا 4 میلیون و یه اپارتمان که توشیم و یه پراید مدل 85 و یه سهم ارث که واسه چهار برادر که یکیش هم منم خواستم محاسبه مهریه رو بدونم بصورت حدودی و ایا اوردن بحث خیانت چند باره اون و اعتیاد من چه تاثیری داره . ممنون میشم پاسخ بگیرم

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بحث خیانت و اعتیاد و حواشی ارتباطی با مهریه ندارد. اگر سهم الارث داشته باشید خانم میتواند بابت مهریه توقیف کند . از نظر اقساط نیز اگر شرایط اعسار داشته باشید میتوانید پس از دادخواست مطالبه مهریه زوجه، دادخواست اعسار دهید و تقاضای تقسیط هر 6 ماه یک سکه بدهید