مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام. حدود 2 هفته پیش اولین جلسه دادگاه مهریه برگزار شد و همسرم اعسار زد و گفت توان پرداخت ندارم. میخواهم بدونم چقدر زمان میبرد تا دادگاه مقدار مهریه و زمان آن را مشخص کند؟ اون جا قاضی یک برگه به من داد و امضا زدم چون این چیز ها رو بلد نیستم.نکند از من امضا برای بخشش مهریه گرفته باشند؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
خیر صورتجلسه مربوط به اعسار همسرتان بوده که امضا کردید وجای نگرانی نیست

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را با واتساپ به شماره 09393050039 ارسال فرمائید تا راهکارهای قانونی لازم خدمتتان ارائه شود با تشکر یوسف حزبا ( hazba ) وکیل پایه یک دادگستری ....ضمنا هزینه مشاوره آنلاین 100 هزار تومان می باشد.