مشاوره حقوقی رایگان - دیدن و حضانت دخترم

سپاسگذارم از این که وقته ارزشمندتونو در اختیار ما قرار میدهید، من در خارج از کشور به مدته 4 سال هست که زندگی میکنم ولی به دلایلی نتونستم بچه خودم را همراه بیاورم، البته من از همسره قبلی خودم جدا شدم و بچه در اختیار ایشان هستند، با توجه که در طلاق نامه به صراحتن نوشته شده که من میتوانم هفته دو روز با بچه دیدار داشته باشم ولی متاسفانه از زمانی که من در اینجا هستم نتوانسته ام بچه خودم رو ببینیم یا حتی از احوالش خبر دار بشم، لطفا اگر کمکی در این زمینه میتوانید انجام دهید با نرخ دستمزده حضرت عالی ممنون میشم راهنماییم بفرمایید من منتظر پاسخ شما هستم کماله تشکر رادارم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.ازطریق فضای مجازی مثل ارتباط تصویری درروزهایی که دادگاه مقرر کرده بااستخدام وکیل دادگستری که اعلام وکالت درپرونده مورد نظر رابنماید وازطریق نیروی انتظامی این هماهنگی را انجام بدهدتاشمابتوانید دریک روزمخصوص درهفته با فرزندتون مستقیم درارتباط تصویری باشید .درصورت لزوم اینجانب حاضربه همکاری هستم.