مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش موتور مزایده

سلام خسته نباشید من میخام موتور مزایده ای بخرم تعمیر کنم بفروشم لطفا اگه در این زمینه تجربه ای دارید به من کمک کنید
ممنونتون میشم

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام دراین خصوص لازم است اولا از محل های معتبر موتور سیکلت خریداری نمائید وبه نکات ضروری ازجمله قابل پلاگذاری بودن موتور ومطابقت اسناد وفاکتور فروش با مشخصات مندرج بر بدنه وسیلندر ونیز رنگ مدل موتور دقت کنید . موفق باشید