مشاوره حقوقی رایگان - ایا مصداق بردن مال غیر و کلاهبرداری میباشد ؟

درود بر شما و سپاس از ایجاد اینچنین فرصت ارزشمندی
بنده ملکی را که با دوست خود شریک بودم سال 92 به برادر خانم شریکم فروختیم و مبلغ بیعانه قرارداد را با یک فقره چک در وجه بنده و شریکم صادر کرد. و مشخصات کامل چک بیعانه در قرارداد نوشته شده
متاسفانه بعد از امضا قرارداد شریکم فوت نمود و چک بیعانه به همراه نسخه ی فروشنده به دست خانمش افتاد و اتفاق دیگر همزمان با فوت شریکم مالک ملک مجاور علیه ما شاکی شد و مقرر شد پس از حل و فصل موضوع شکایت مالک ملک مجاور قرارداد را با هماهنگی وراث شریکم تعیین تکلیف کنیم
نهایتا شکایت مذکور اسفند 98 به نفع ما حکم قطعی صادر شد
ولی مشکل زمانی پیش امد که خریدار (برادر خانم شریکم) مدعی پرداخت مبلغ چک به شریکم در زمان قید حیاتش شد و اینطوری توجیه میکنه که لاشه چک را هم گرفته است
همسر شریکم (خواهر خریدار) مدعی بود که از کم و کیف و چگونگی تصاحب چک توسط برادرش بی اطلاع هست و هیچ اطلاعی از وجود چک نداشته و ندارد
با این ترفند و هماهنگی باهم. علاوه بر بالا کشیدن چک مذکور که نصفش متعلق به من هست (((تبانی در بردن مال غیر مصداق دارد؟))) ضمنا ملک بنده را هم تصرف و تملک کرده بدون پرداخت ریالی به بنده ((کلاهبرداری شامل میشود؟))
* ضمنان همسر شریکم نهایتا وقتی دید برادرش میخواهد همان کاری که با من کرده با انها هم انجام دهد ده روز پیش کتبا با اثر انگشت و امضا خودش و بچه های شریکم اقرارنامه تنظیم کرده و به من دادند که برادرش با وعده و وعید چک و نسخه ی فروشنده ی قرارداد را که بهم سنجاق شده بود ازشون گرفته

پاسخ ها :

آرش  جيحون

جناب آقای آرش جيحون :

سلام
با توجه به اقرارنامه ای که اخیراً به دست شما رسیده، قادر به احقاق حق خواهید بود. اما به عقیده بنده، عنوان عمل ایشان کلاهبرداری نیست.