مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت بانکی بدون کسر حقوقی و چک

سلام قرار بود برای یکی از اقوام ضامن شوم برگه های بانکی را اورد خانه امضا کردم وقتی رفتم بانک
چک ضمانت بگذارم کارمند وقت به وام گیرنده عر ض کرد ایشان صلاحیت ضمانت ندارند شما باید ضامن معتبر..کارمند دولت. یا جواز کسب بیارید بنده نیز از کارمندخواستم مدارکم را عودت دهد بعلت مشغله کاری و بازرسی که اون روز تو بانک بود گفت میدم وام گیرنده براتون میاره،. متاسفانه ظرف چندروز همان کارمند بازنشسته شد و یکی جای اون
به بانک معرفی شد که از دوستای وام گیرنده بوده. و بدون اطلاع ما
مجدد ما را به عنوان ضامن دوم در پرونده معرفی میکنند بنده زمانی جویای مدارکم از وام گیرنده شدم
گفتش با کارمندی که جدیدا آمده آشنا بودم و مدارک شمارو با پارتی گذاشتم لای پرونده. وقتی به کارمند بانک معترض شدم گفتم چرا به من اطلاع ندادید کارمند قبل شما به ما جواب رد داده بود چون قرار بود در قبال ضمانت از وام گیرنده سفته بگیرم خواستم برم سرپرستی بانک از کارمند شکایت کنم گفت تو شکایت نکن چون هیچ مدارکی به غیر از اسناد بانکی تو پرونده ندارید مادرش کسر حقوق دارد بسپار بعهده
من. بهم روزد این کاررو نکنم منم توافق کردم حالا بعد حدود پنج سال زده زیر قولش هم حقوقم کسر میشه و هم مسدوده. درحالی که با مادره کاری ندارن چون حقوق من به همان بانک وام گیرنده واریز میشه ولی حقوق مادره بانک دیگه است با این اوصاف میتونم از کارمنده یا وام گیرنده بعنوان خیانت در امانت شکایت کنم یا نه راه چاره چیست ممنون میشم از مشاورتون....

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام شکایت حق شماست ولی بعید است نتیجه ای داشته باشد اگر کارمند بانک در پرونده تخلف کرده است بهش بگین که به بازرسی و حراست بانک گزلرش می کنید شاید از این طریق بتوانید به خواسته تان برسید موفق باشید

مسعود جباری

جناب آقای مسعود جباری :

دوست عزیز با توجه به زمان سپری شده و با عنایت به نحوه پرداخت اسناد امکان طرح شکایت کیفری نیست اما شما می توانید آن مبلغی که از حساب شما کسر شده است را تعیین و علیه وام گیرنده طرح دعوی حقوقی نمایید ضمناً لازم به تذکر است بانک مربوطه تنهامی‌تواند طبق قانون یک چهارم از حقوق شما را در صورتی که متاهل باشید و یا یک سوم آن را در صورتی که مجرد باشید توقیف نمایند