مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدر فوت شده برای فرزند پسر دارای مشکل حاد روانی

با سلام و احترام
پدر اینجانب سال 93 فوت شدن و مستمری ایشان توسط مادرم دریافت میشد، الان خواهرم طلاق گرفتن و تقاضای دریافت مستمری دارند، از طرف دیگر برادر بزرگم دارای مشکل حاد روانی از نوع اسکیزوفرنی هست و توسط مادرم نگه داری میشود، آیا در صورت کفایت مدارک درمانی، امکان اینکه برادرم تحت پوشش مستمری و بیمه پدرم قرار بگیرد، وجود دارد؟

پاسخ ها :

حقوق مستمری پدر به پسر بیمار دریافت مستمری پدر توسط پسر مستمری بازماندگان مستمری