مشاوره حقوقی رایگان - کمک به رد شاهدا و هدف قرار دادن خودش به عنوان دروغگو

آیا حل شدن پرونده اجرای مدنی 11 روز قبل از تقاضای بدوی اعسار میتونه یکی از ناقصات ادعای متهم باشه؟ (شاکی 2 پرونده بودم2جا) و به دلیل طولانی بودن پرونده کیفری متهم میتونه بگه من از این تاریخ که حسابمو صاف کردم11روز بعدش تقاضای بدوی اعسار کنه؟ درصورتی که در بازپرسی ها اشاره کرده به حرفه و کارش در اون زمان و اقرار صریح به بزه. شاهد الان جایگاه محکمی نباید داشته باشه.
مطالبات چی باشه خوبه؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام دادخواست اعسار و قبول دادخواست فرع بر ذی حق بودن است حق هر فردی است که از حقوق قانونی اش استفاده کند و اگر توانست با دلیل ثابت کند دادگاه به نفعش رای خواهد داد و لاغیر موفق باشید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،پس ازقطعی شدن حکم تا30روزفرصت تقدیم اعساردارد.موفق باشید