مشاوره حقوقی رایگان - آسیب دیدگی در آموزش سربازی

با سلام و خسته نباشید, بنده اعزامی 1.10.96 هستم که پس از اتمام دوره اموزشی در مورخ 3.12.96 برای گذراندن اموزش دوره کوهستان وارد پادگان آموزشی مالک اشتر شدم, در هنگام تاخت شبانه در اثر پرتاب سنگ یا شی ناشی از انفجار به گیجگاه سمت چپم به بهداری پادگان انتقال داده شدم و شب رو اونجا بستری بودم و من را به بیمارستان اعزام نکردند. مربی تاکتیک یک صورت سانحه دستی برام نوشت و طوری نوشت و تاریخ زد که 48 ساعت از سانحه نگذشته است ولی به دلیل تعطیلات عید نتونستم این صورت سانحه رو تحویل آموزش پادگان بدم که صورت سانحه اصلی رو برام بنویسن... الان بعد از 3ماه سی تی اسکن گرفتم که نشان میده جمجه چپم شکسته دوباره رفتم پادگان یا هزار مکافات صورت سانحه رسمی رو نوشتن ولی تو صورت سانحه قید کردند که ایشان بعد از سه ماه از وقوع حادثه این صورت سانحه رو آوردن! الان میخواستم ببینم با وضعیتی که من دارم ایا میتوانند عم غرامت بنویسن و هم درصد بدن و جانباز به حساب بیام? در ضمن بنده علایم ضربه مغزی رو داشته ام ولی بهداری بیمارستان خیلی راحت از کنار این علایم گذشته و بنده رو اعزام نکرده, این میتواند اهرم فشاری برای بنده باشد؟ سپاس

پاسخ ها :

مسعود جباری

جناب آقای مسعود جباری :

دوست عزیز با توجه به اینکه شما در رزم شبانه مصدوم شده اید بایستی طبق قوانین و مقررات نیروهای مسلح در خصوص مجروحیت یا جانبازی شما تصمیم بگیرند در صورتی که احساس کردید یگان مربوطه در خصوص شما به طور صحیح عمل نمی نماید می‌توانید با مراجعه به سازمان قضایی نیروهای مسلح از یگان خود و مسئولین آن شاکی شوید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،جانبازی منتفی است،لیکن به یگان خودت مراجعه نماییدوتقاضای غرامت ناشی ازآسیب دیدگی حین خدمت استدعاکنید.موفق باشید