مشاوره حقوقی رایگان - خسارت عقب نشینی مغازه

باسلام و خسته نباشيد.
بنده چند ماه قبل با علم بر عقب نشينی، مغازه ای بر خيابان اصلی خريداری كردم. از طرح عقب نشينی حدود ٧ سال ميگذره و دو سال پيش، تمديد طرح يا تاييد اجرای طرح در شهرداری انجام ميشه. ميخوام لطف بفرماييد كه اگه عقب نشينی انجام بشه مبلغی كه به من پرداخت ميشه به قيمت كارشناسيه؟ يا چون من با علم به عقب نشينی و به تازگی خريداری كردم به صورت ديگری هست؟ ممنون از پاسخگويی شما

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.شما قائم مقام فروشنده هستید وبه قیمت کارشناسی عادله روزبه شما پرداخت می گردد.