مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام، دو سال با همسرم زندگی کردم و به خاطر بیماری وسواسی که داشت هیچ رابطه ای باهم نداشتیم، میخوام طلاق بگیرم ، حق طلاق، جزو شروط ضمن عقدمون بوده، میخوام تمام اسبابی که به عنوان جهیزیه آوردم با خودم ببرم و به جای مهریه که 110 سکه بوده، فقط همون پول پیش خونه ی اجاره ایمون که از هدیه های روز عروسی تهیه شد و خود خانواده شوهر و شوهرم گفتن که مال من هست و مبلغش 30 میلیون هست رو بگیرم، راهنماییم کنید چیکار کنم و چه جوری برم جلو که این حداقل حقوقم رو بتونم بگیرم، ساکن تهران هستم

پاسخ ها :

سيدسعيد  كسائيان

جناب آقای سيدسعيد كسائيان :

در صورت توافق دادخواست طلاق توافقی بدید ، و در صورتی که اذن در طلاق داشته باشید می تونید دادخواست طلاق بدید و در صورت دوشیزه بودن نیمی از مهریه رو و در غیر این صورت تمامی مبلغ مهریه رو هم مطالبه کنید