مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت کوچه بن بست

سلام
بنده یه زمین روستایی دو بر خریدم به متراژ 700 متر که یک بر به طول 25 متر داخل بن بست 6 متری میباشد. زمین سند دار است بدون دور دیوار. داخل بن بست دو ملک با درب ورودی وجود دارد که ادعای مالکیت بن بست را دارند.
میخواهم دیوار احداث کنم ولی دهیار محترم و مالکین آن دو ملک اجازه احداث درب در بن بست را نمی دهند. میخواهم بدانم حق با مالکین و دهیار است یا خیر. و اینکه کجا ثبت شده است مالکیت بن بست با چه کسی است.
ممنون از پاسخگویی

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام ، معابر عمومی تحت مالکیت هیچ شخصی نیست ،

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

معابر عمومی تحت مالکیت اشخاص نمیتواند دربیاید