مشاوره حقوقی رایگان - اظهارنامه تمکین

سلام ببخشید سوال من اینه همسر من از خونه رفته بدون اجازه من و من به دادگاه شکایت کردیم و یک اظهارنامه پر کردم و همسر من بعد یک ماه رفته درخواست نفقه و مهریه کرده و من هم قبلش اظهارنامه الزام به تمکین زدم و قرار شد گفتن بعد 20روز بیایی که من نرفتم الان ایا اون رفته شکایت اینا کرده من دنباله اظهارنامه خودمو بگیرم مورد تایید ایا هست یا نه

پاسخ ها :

مسعود سلطانی

جناب آقای مسعود سلطانی :

بایستی دعوی الزام‌ به تمکین مطرح کنید و اگه رای به نفع شما صادر شد و تمکین‌ نکرد به ایشان صرفا نفقه تعلق نمیگیرد