مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حيثيت و فحاشی و توهين

با سلام، متاسفانه ١٣ ساله كه ازدواج كردم ولی خانواده همسرم بدليل مستقل شدن ما و دشمنی با ما از طريق اس ام اس توهين، فحاشی، الفاظ ركيك بكار ميبرند و تهمت به دزدی و... ميزنند، ميخواستم بپرسم از طريق اس ام اس های ايشان ميشه عليه اين خانواده اعاده حيثيت كرد ؟
مراحل شكايت رو بفرماييد ؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام 1- تنظیم شکواییه 2- مراجعه به دادسرای عمومی محل و ابطال تمبر برای هر مورد شکایت و هر متهم 10000تومان 3- مراجعه به قاضی ارجاع 4- ارجاع به شعبه و یا کلانتری محل و انجام تحقیقات و الی آخر ضمنا در حال حاضر ثبت نام ثنا در دفاتر الکترونیک قوه قضاییه نیز لازم است موفق باشید