مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم

با سلام، حدودا 2 ماه پیش یکی از همسایه های مغازه همسرم وارد مغازه شد و پشت میز همسرم رفت ازش خواستم بره بیرون به من فحاشی کرد منم بهش سیلی زدم اون لحظه هیچ شاهدی نداشتیم، نامه پزشک قانونی هم نداره ازم شکایت کرده و دوتا شاهد یک خانم و یک آقا که اصلا اونجا نبودن رو اورده، میتونه ازم دیه بگیره؟ از شاهدای دروغینش میتونم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

شاهد سیلی زدن سیلی زدن شکایت از شاهد دروغین شهادت دروغ شاهد ضرب و جرح