مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به درخواست زوجه

سلام، چیکار میتونم بکنم که زنم نتونه طلاق بگیره؟ هیچ مشکل جسمی و روحی و روانی ندارم. دو تا بچه دارم. قبلا اعتیاد داشتم ولی الان ندارم. میرم سر کار و درآمدم طبق اداره کار هست. سال چهارم هست که تو یک خونه مستاجرم.
میتونم بگم یکی از دلایلی که زنم درخواست طلاق داده اینه که من متوجه رابطه نامشروعش شدم. حدودا 5 ساله با کسی در ارتباط بود و بحثمون میشد قول میداد تذکر میدادم ولی باز تکرار میشد و بگم ترس برگشت به خونه را داره.
چیکار میتونم بکنم که نتونه طلاق بگیره. آیا احتمال این هست که قاضی دادخواست را رد کند؟

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

اولا الزام به تمكين وى را از دادگاه بگيرين و ناشزه بودن وى اثبات شود ثانيا شما محكم بگوييد من علاقه مند به زن و زندگى هستم و حاضر به طلاق نيستم