مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

باسلام همسرم حدود یکسال پیش خانم من برای نفقه شکایت کرد و رای صادر شدکه من در آینده ماهانه500 هزار تومن و 300هزار در گذشته محکوم شدم که نفقه ی معوقه ی خودش رو توی همون رای رد کرده و گفته نمیخام و بعد یکماه از صدور رای باهم آشتی کردیم و خانمم رضایت محضری داد که پرونده مختومه وابسته بشه ولی حالا با گذشت 6ماه از صدور رای و رضایت محضری خودش دوباره با همون موضوع و همون تاریخ قبلی که تو شکایت قبلی بود و همون افراد رفتن دوباره شکایت کردن ایا نباید دادگاه رای به ایراد قضاوت شده بده؟چون برای شکایت قبلیشون رای قطعی صادر شده.

پاسخ ها :

سيدسعيد  كسائيان

جناب آقای سيدسعيد كسائيان :

رضایت محضری باید تقدیم به دادگاه می شد و احتمالا نشده.
در حال حاضر هم رضایت نامه رو تحویل دادگاه بدید در صورتی که مدت زمان خواسته شده همان مدت زمان خواسته قبلی باشه پزونده بسته خواهد شد .