مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن پول بابت فروش جنس به مغازه دار

با سلام 3 ماه پیش به عنوان ویزیتور به یک مغازه خواربار فروشی اجناسی در حدود 3200000 تومان فروختم و بابت پول اجناس از مغازه دار چک گرفتم در موعد رسید چک به بانک مراجعه کردم و به دلیل خالی بودن حساب چک برگشت خورد. حالا پس گذشت 3 ماه هنوز نتونستم پول خودم را از مغازه دار تحویل بگیرم
لطفا بنده را راهنمایی کنید تا چگونه پول خود را از مغازه دار بگیرم

پاسخ ها :

سيدسعيد  كسائيان

جناب آقای سيدسعيد كسائيان :

مبلغ چک را طرح دعوا کنید و با تقاضای قرار تامین خواسته می تونید وسایل مغازه رو توقیف کنید