مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ در سند

با سلام ما سال 95 یک واحد اپارتمان خریداری کردیم فروشنده که البته مالک و سازنده کل این مجتمع 7 واحدی بود که ان موقع هنوز مشغول ساختن مجتمع بود و ما اولین خریدار انجا به حساب می امدیم موقع قولنامه فقط لفظا به ما گفتد که واحد شما در سندش پارکینگ قید نمیشود و حتی در قولنامه این موضوع را قید نکردند که در سند پارکینگ نمیخورد و در نهایت در قولنامه واحد را با پارکینگ قید کردند وجای پارکینگ ما را در حیاط نوشتند و حتی به رویت ما هم رساندند ولی گفتند که در سند پارکینگ قید نمیشود ان موقع ما قبول کردیم ولی هر چی ما گفتیم که پارکینگی که در سند قید نشود هیچ وجهه ی قانونی ندارد و قابل استناد نیست و اینکه میگفتیم حیاط جزء مشاعات هست نمیشود پارکینگ باشد ولی ایشان با هزاران هزار ترفند ما را قانع کردند که مثلا قولنامه خودش یک سند رسمی است و اینکه تاکید کردند که موقع فروش بقیه ی واحدها حتما حتما قید میکنم که واحد شما پارکینگش اینجاست و به این شرط به انها می‌فروشم و اینکه من تا مادام العمر پاسخگوی شما هستم و مسئولیت حرفم را بر عهده میگیرم حتی می‌گفتند حاضر هستم بیایم دفترخانه و در مورد پارکینگ ما تعهد نامه محضری بدهند که البته انجام نشد حتی بعد از اینکه ما چندین بار راجع به این موضوع با ایشان صحبت کردیم در اخرین جلسه گفتند تمام سعیم را میکنم که در سند پارکینگ قید شود الان بعد از چهار سال که ما ماشین پارک میکردیم و هیچ مشکلی نداشتیم همسایه ها و مدیریت ساختمان اعتراض کردند که ما چون در سند پارکینگ نداریم حق پارک کردن ماشین نداریم ولی در قولنامه ما به صراحت قید شده است و محل ان هم مشخص شده ولی اجازه ی پارک ماشین به ما نمیدهند الان که با ایشان مشکل را مطرح کردیم و خواستیم که بیاید و پاسخگو باشد و قولنامه هایی را که مدعی شده در انها موقع فروش قید کرده ما حق پارکینگ داریم بیاورد به هر نحوی قول داده که بیاورد ، ولی نمیاورد الان میخاستم بدانم اگر ما دادخواست بدهیم و از فروشنده شکایت بکنیم نتیجه ای خواهیم گرفت و اینکه ادعای همسایه ها و مدیریت ساختمان صحیح است ببخشید که متن پرسشم طولانی شد

پاسخ ها :

مریم ملک زاده

مریم ملک زاده :

سلام شما باید طبق قولنامه الزام فروشنده را بخواهید و اگر امکان پذیر نبود با توجه به متن قولنامه برای شما حق فسخ ویا پرداخت اختلاف قیمت ایجاد میشود. در خدمتم