مشاوره حقوقی رایگان - اخراج کارگر به دلیل ارتکاب به اعمال نامشروع در محیط کار

سلام کارگری که به مدت 14سال برای شخصی در نانوایی کار می کرده توسط کارفرما اخراج شده به دلیل اینکه طبق توافق میان کارگر و کارفرما ، کارگر شب ها را در محل به منظور محافظت از مغازه سپری می کرده اما بعدا کارفرما متوجه می شود که کارگر از این موقعیت سوء استفاده کرده و شب ها در همان نانوایی مرتکب اعمال خلاف از جمله شرب خمر و ارتباط نامشروع می شده و کارفرما به محض مطلع شدن از این کار کارگر اورا اخراج کرده . حال آیا کارگر می تواند به خاطر اخراج شدن از کارفرما ی خود شکایت کند و او را جریمه کند ؟؟؟ کارفرما باید با چنین کارگری که در محیط کار خلاف می کرد ، چه راهکاری در پیش می گرفت؟؟؟ لطفا با ذکر مواد قانونی راهنمایی کنید... تشکر.

پاسخ ها :

حسن  باقري نژادبنام

جناب آقای حسن باقري نژادبنام :

بله کارگر می‌تواند بابت سنوات مطالبه نماید کارفرما هم با ادله اثبات دعوی مولا شهادت شهود تحت عنوان خیانت در امانت و رابطه منافی عفت شکایت نماید