مشاوره حقوقی رایگان - ندادن ثمن معامله با دادن قولنامه و وکالت نامه

با سلام
همسرم ماشینشو داد به پسرعموش که ببره تهران بفروشه. چون قبلا هم سه بار برای ما اینکارو کرده بود. پسرعموش متاسفانه وکالت فروش بلاعزل گرفت. و یک قولنامه سفید را داد همسرم امضا کرد. بر حسب اعتمادی که داشتیم و فکر نمیکردیم فامیلیشو بخاطر پول خراب کنه. وقتی ماشین رو برد دیگر جواب زنگهای ما رو نداد. تو شبکه های اجتماعی بلاکمون کرده و جواب تلفنمون را نمیدهد. فقط، بعد از کلی پیامهای ما پیام داده مثل یک غریبه که قبل از وکالتنامه بهتون پول نقد دادم. حال باید چکار کنیم؟ با تشکر از شما

پاسخ ها :

عدم پرداخت ثمن معامله خودرو وکالت بلاعزل فروش خودرو ثمن معامله خودرو استرداد خودرو خودرو