مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی و ضرب و جرح و تهدید

سلام چند شب پیش من از پنجره بیرون رو نگاه کردم یک نفر که با ما خصومت داره شروع کرد به فحاشی به نوامیس بنده. من به برادرم گفتم و اون رفت بیرون دلیل فحاشی رو جویا بشه که به اون دسته جمعی حمله کردن و یک نفر با چوب برادر من رو زد ما برادرمو با مهمانی که داخل منزل بود به زور جدا کردیم و یک نفر از اونها به داخل حمله کرد و دیگری با چوب جلوی در منزل قدرت نمایی میکرد و در اخر تهدید کرد که پسر بچه داری و اینا ...
ما زنگ زدیم مامور اومد که در اخر صورت جلسه ای ضد و نقیض کمی از وقایع از شرح ما و بقیه شرح وقایعی که اونها ما نمیدانیم در کجا انجام دادن هست که بجای فحاشی نوشته بخاطر پارک ماشین که اصلا این طور نبوده ! در این جا قابل ذکر است که بگم منزل ما دارای دوربین مداربسته است و این که در زمانی فحاشی شد من در طبقه بالا و برادرم و مهمان در طبقه پایین بودند که در فیلم دوربین فرد فحاش دست هاش رو تکون میده و بالا به سمت پنجره نگاه میکنه ایا برای فحاشی میتوان به آن استناد کرد ؟ چه اقداماتی باید برای رسیدگی انجام داد ؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.طرح شکایت به استناد شهادت شهود.یاالله

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
ایاازهمسایگان کسی دیده یاشنیده؟ایاشاهددارید؟ایادرفیلم دوربین مداربسته صحنه های درگیری است؟