مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخریب

سلام، باغی سال 94 خریدم که دارای سند می باشد. در آن باغچه به همراه ساختمان احداثی قید شده. تاریخ صدور سند سال 87 است. الان جزء محدوده شهرداری هست نه محدوده خدماتی. عکس هوایی تهیه کردم از سال 87، بیشتر زمین های اطراف بایر بوده. لیکن الان در آن ها ویلا های 500 و بیشتر احداث شده و هیچ کدام سند ندارند. شهرداری منطقه صرفا برای چند پلاک تازه احداث شده و من، حکم تخریب روی درب زده. کوچه 2000 متر و بن بست. انتهای کوچه مجموعه ایست دارای کلیه مجوزها و جزء یک منطقه شهرداری. اوایل کوچه هم جز محدوده یک منطقه دیگر شهرداری و دو الی سه پلاک مجوز دارند. با ما چنین رفتار متناقضی صورت میگیرد. (قابل ذکر ما جز همان منطقه از شهرداری هستیم که مجموعه دارای کلیه مجوز هاست) من باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام به رای اعتراض کنید بهتر است رای را برای وکیل ارسال کنید بعد مشاوره بگیرید.