مشاوره حقوقی رایگان - مظنون به سرقت

با عرض سلام وخسته نباشید
شوهرم با ماشین سرقت کرده و ماشین به اسم من هست خودش و پیدا نمیکنیم و الان میگن مظنون اصلی شما هستی چون سند به اسم شماست میخواستم ببینم آیا مشکلی برا من پیش میاد یا نه؟ الان کلانتری میگه باید تو رو به آگاهی معرفی کنیم لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مجتبي  سليماني قرابائي

جناب آقای مجتبي سليماني قرابائي :

به صرف اينكه مالكيت ماشين متعلق به شما دليل انتساب جرم به سما نيست