مشاوره حقوقی رایگان - پیغام کشف حجاب از پلیس امنیت اخلاقی

با سلام. مورخ 99.05.18 پیغام جرم کشف حجاب دریافت کردم و مورخ 99.05.21 پس از مراجعه به پلیس امنیت اخلاقی و ارایه تعهد نامه اعلام شد که مشکلی ندارم. اما روز 99.05.23 پیغامی مبنی بر عدم التزام به تعهد اخذ شده و صدور حکم توقیف پلاک در چالوس دریافت کردم و این در حالیست که خودرو در پارکینگ منزل در تهران بوده و خودم هم در محل کارم در تهران حاضر بودم
لطفا راهنمایی کنید
ممنونم

پاسخ ها :

یک وکیل

وضعيت خودتان در تاريخ پيامك دوم مكتوب به پليس امنيت اخلاقي ارائه دهيد