مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه هزینه اضافه توسط تعاونی مسکن مهر

سلام، در سال 91 در یک واحد مسکن مهر واقع در ...، ثبت نام کردم. در مدت دو ماه مبلغ بیست و پنج میلیون تومان پرداخت کردم. با وام چهار درصد بیست و پنج میلیون تومانی که در طی دو سال آماده تحویل باشد. الان سال 99 هنوز کامل نشده است و بنده نزد تعاونی برای تسویه انشعابات و تحویل خانه رفتم. در برج دو سال 99 مراجعه کرده بودم، به من گفتند نه میلیون ششصد تومان بابت انشعاب و گرفتن معرفی به بانک بروم. ولی الان که برج پنج هست به جای مبلغ قبلی خواهان 130 میلیون برای تحویل شده اند. این سوال برای من پیش آمده که میتوانند این مبلغ را دریافت کنند؟ آیا این قانونی هست؟ خسارت این همه سال دیر کرد و تخلف تعاونی چه می شود؟ لطفا یک راهنمایی برای این بی عدالتی به بنده بکنید. حتی گفتم نمیخوام به من گفتند همان پول هشت سال پیش رو بهت میدیم.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام همانطوری که مستحضرید ساختمانهای مهر از طریق تعاونی ها انجام میشود بطور کلی همه آنها عاری از کار به انگیزه های مختلف وارد شدند قادر توانایی پیش بینی و برنامه ریزی بای آتیه ندارند باری به هر جهت عمل میکنند واین یعنی بی‌عدالتی در حق عضو میشود لذا اگر قرارداد برای ساخت وتعهد شرط زمان در آن قید شده باشد عضو میتواند علیه هیبت مدیران طرح دعوای خسارت بکند