مشاوره حقوقی رایگان - نگهبانی جای اجاره

سلام خدمت شما عزيزان.
بنده از ابتدای سال 97 در باغچه ای که به علت بی سر و سامانی تقریبا متروکه شده بود، با تفاهم (لفظی) به این که اون جا نگهبانی و رسیدگی و باغبانی کنم، با همسرم زندگی کنم. من هم با خرج خودم یکی از واحدهای ساختمان (3طبقه) رو لوله کشی آب و گاز و...قابل سکونت کردم. کم کم بقیه ساختمان و باغچه. که حتی مرداد ماه همان سال در حین کار از چهار پایه پرت شدم و دست راستم به شدت شکست و با پلاتین و چند عمل جراحی تقریبا بهبود یافت.
الان که باغچه زیبا و نمونه شده، مالک میگه یا اجاره بده یا بلند شید.
چون اون موقع قرار بود به اون جا رسیدگی کنم و در عوض زندگی. من هم خیلی هزینه بیشتر از اجاره کردم و حتی بابت شکستن دستم ریالی از ایشون نه گرفتم و نه شکایت کردم.
حالا که میگن یا اجاره بدید یا به فکر جای دیگه باشید. من میتونم برای دستم و در کل کارهایی که انجام دادم شاکی بشم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید که کجا برم و چکار کنم.