مشاوره حقوقی رایگان - تعویض قفل منزل و بردن وسایل منزل توسط زوجه

سلام، من چند روز به علت درگیری خانوادگی خانه نبودم. دایی زنم خانه ما آمد و گفت، وظیفه من هست که از زن و بچه و وسایلات مراقبت بکنم. در این مدت زنم به همراه دایی اش قفل خانه را عوض کردند و وسایل خانه که تو عقدنامه بوده از خانه خارج کردند. الان بچه هم پیش مادرش هست. من از زنم و دایی اش چه شکایتی بکنم؟ میتوانم بچه هم بیارم پیش خودم تا هر وقت دادگاه حکم بده؟ تا 7 سالگی پیش مادرش باشه. البته دایی اش گفت، کلید خانه دست من بوده و به زنت ندادم. الان که کلید داده خودم، رفتم تو خانه وسایل خانه ام را بردند. تکلیف چیست؟

پاسخ ها :

ابوالفضل  آزادنيا

ابوالفضل آزادنيا :

استان :

دادخواست الزام به تمکین و همچنین در صورتی که لوازم شما رفته استراد وسایل رو مطرح کنید