مشاوره حقوقی رایگان - من مهر خودمو‌ به اجبار پدر شوهرم بخشیدم

با سلام من چهار روز بعد از عقدم به اجبار پدر شوهرم مهرمو بخشیدم ولی وارد قباله ازدواج نشد و فقط تو دفتر خونه بود خانوادمم خبر ندارن فقط شوهرم باهام بود الان خانواده شوهرم از این موضوع دارن سوء استفاده میکنن میشه به شوهرم بگم که اون برگه رو باطل کنه یا یه مقدار سکه مهر من بکنه تا خانواده اش ساکت شن، از راه قانونی میشه ؟ تو رو خدا زود جواب بدین من زندگیم داره میریزه بهم، فکر نکنم شوهرم از اینکه مهر منو برگردونه مشکل داشته باشه من نمیخوام مهرمو بگیرم فقط میخوام پشتوانه ام باشه. با تشکر

پاسخ ها :

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام..اگر مهر خود را بذل کرده باشید نمیتوانید پس بگیرید و اگر هبه کرده باشید تحت شرایطی میتوانید توافق را برهم بزنید..با یه وکیل حضورا مشورت کنید