مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت تعهدات

سلام علیکم
برای شخصی کار بنایی انجام دادم 3فقره چک بلامحل صادر کردند شکایتم در شورا در حال رسیدگی است
در حین کار رباط سر شانه و گردنم آسیب دیده الان 10 ماه است قادر به کار نیستم دکتر رفتم به اماره نیز رفتم و در زمان کار کارفرما بیمه برایم رد نکرده دکتر فیزیوتراپی نوشته نه تنها بیمه نداشتم پول هم نگرفتم ندارم
درگیر بیکاری بی پولی و نداشتن بیمه شدم چه کار میتوانم بکنم
با کمال تشکر

پاسخ ها :

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

میتوانید علاوه بر اینکه از طریق شورا روی چکها اقدام کردید از طریق دادگاه خسارت خود را دریافت کنید و از طریق اداره کار بیمه و حقوق خود را ذریافت کنید