مشاوره حقوقی رایگان - پرینت مکالمات و پیامک خط خود

با سلام.
شخصی که خود صاحب و مالک خط تلفن همراه است؛ میتواند بدون داشتن دستور قضایی و تنها با پیگیری خود، دسترسی به متن پیامک های ارسالی و ریز مکالمات خط داشته باشد؟ برای اقدام و پیگیری نیاز به چه کاری است؟

پاسخ ها :

مرتضی جمالوند

جناب آقای مرتضی جمالوند :

با سلام و وقت بخیر؛
معمولاً شرکت های ارائه دهنده خدمات بدون دستور مقام قضایی چنین درخواست را پاسخ نمی دهند اما در صورتیکه نامه قضایی صادر و از طریق مرجع رسمی مطالبه گردد شرکت ارائه دهنده موظف پاسخ می باشد

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

خیر صرفا با دستور قضایی میتوانید پرینت بگیرید