مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله به دلیل دو تکه بودن خودرو

سلام، وقت بخیر. من یک ماشین خریدم که بردم تعویض پلاک گفتن دو تکه است و پلاک نمیشه. به فروشنده گفتم و اظهارنامه برای فسخ دادم، نیامد. شکایت کیفری برای کلاهبرداری و برای فسخ شکایت حقوقی هم کردم. الان هم فروشنده میگه بدهکار بودم پول رو خرج کرده. طرف خانم است چیزی به نام خودش نداره و به نام شوهرش است. الان میگه محکوم بشم میگم ندارم، قسط بندی میکنم. ضمنا برای استرداد ماشین هم هنوز نیامده. لطفا راهنمایی کنید که چکار کنم اصل پول و هزینه دادرسی رو نقدی بتونم ازش بگیرم؟ شکایت حقوقی برای تدلیس و خیار عیب اقدام کردم . آیا میشه تدلیس و خیار عیب داشته باشه پول رو نقد بگیره و بعدش قسطی برگرداند؟ خسارت تاخیر تادیه آیا به من تعلق میگیره؟ ماشین فوق به دلیل عیب موتوری و توقیف پلاک در پارکینگ بلا استفاده است . از چه زمانی تاخیر تادیه تعلق میگیره؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

از آنجاییکه این بدهی معوض است و مدیون در قبال بدهی اش پول گرفته است با دفاع مناسب ، متحملا اعسار و تقسیط نباید پذیرفته شود.
خسارت تاخیر از زمان تقدیم دادخواست محاسبه میشود