مشاوره حقوقی رایگان - دو تیکه بودن اطاق ماشین

سلام بیست پنج روز پیش یک ماشین خریدم که صاحب سند نبود از برادرش خریده بود و برادرش اومد به من وکالت یک ماه داد تا تعویض پلاک کنم در تعویض پلاک گفتن ماشین دو تیکه است من به فروشنده مراجعه کردم او هم صاحب ماشین که سند به نامش است اورد ولی ماشین را پس نگرفتن چند روز هم از وکالت من باقی نمانده گفتن برو هر کاری میخوای بکن خواهش میکنم راهنمایی کنید چیکار باید بکنم چند میلیون هم خرج ماشین کردم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام باید از فروشنده و صاحب سند شکایت نمایید. و از این پس برای خرید حتماً با کارشناسان خبره که مورد اعتماد شما هستند اقدام کنید.