مشاوره حقوقی رایگان - خودرو 2تکه

با سلام بنده یک ماه پیش خودرو پراید مدل 85 به صورت وکالتی و قولنامه ای میخرم. یک روز قبلش فروشنده ماشین رو تعویض پلاک کرده بود و از این بابت دیگه به کارشناسی رجوع نکردیم بعد 28روز از معامله به تعویض پلاک مراجعه کردم و اونجا گفتن ماشین دو تکه به شما فروخته شده. بهشون گفتم پس چطور 3هفته پیش این ماشین اینجا پلاک شده گفتن حتما اشتباهی رخ داده. در ضمن گفتن اون کارشناسی که این ماشینو کارشناسی کرده دیگه اینجا کار نمیکنه. زنگ زدم به فروشنده واسه فسخ گفت به من ربطی نداره. الان چطور میتونم معامله رو فسخ کنم؟ با تشکر

پاسخ ها :

محمد  صادق پور

محمد صادق پور:

درود بر شما
تأمین دلیل از شورا اخذ کنید خودرو کارشناسی بشه و میزان قیمت خوردو در وضعیت سالم و معیوب رو مشخص کنه اگه تفاوت فاحش بود با طرح دادخواست قرارداد رو فسخ کنید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

باسلام
اگربتوانید این امررااثبات کنید باتوجه به شرایطی که در قراردادتان درج شده میتوانید معامله را فسخ کنید