مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله به دلیل دو تکه بودن خودرو

با سلام بنده پارسال برج 10 سالی 1401 یک پراید خریدم امسال برج 8 بردم تعویض پلاک کنم که کارشناس تعویض پلاک میگه تکه گذاری هست و تعویض پلاک نمیشه
من هم توی قولنامه قید کردم که ماشین به هر دلیلی تعویض پلاک نشود فروشنده ملزم است ثمن معامله را به نرخ روز بپردازد .آیا الان شکایتم نتیجه ای دارد ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فورا اظهارنامه فسخ بعد دادخواست فسخ و مطالبه وجه به نرخ روز قیمت خودرو

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را اعلام کنید و سپس دا‌دخواست تایید فسخ و استرداد ثمن معامله به نرخ روز بدهید.