مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح

سلام، همسایه ما با چوب به سر من و پدرم زد و بعد به 110 زنگ زدم. پدرم رو اورژانس برد و من و متهم به کلانتری و بعد به دادگاه کشیک رفتیم. متهم اقرار کرد که زده و متهم به قرار کفالت آزاد شد. متهم هم رفته شکایت کرده که ما هم او را زدیم و خود زنی و دیگر زنی در حالت غیر منازعه کرده. پزشک قانونی هم تایید کرده و حال دو شاهد صوری آورده. یکی دوستش و دیگری باجناق که من هنوز ندیده بودمشون و آن جا حضور نداشتن. دادیار دستور مواجه حضوری داد من و پدرم گفتیم ندیدمشون تا به حال. من هم یک شاهد روی پرونده خودم دارم. آیا دادیار قبول میکنه؟
ما باید چیکار کنیم که محکوم نشیم؟
تشکر.

پاسخ ها :

دانیال علیدادی سلیمانی

جناب آقای دانیال علیدادی سلیمانی :

سلام پرونده تون از مواردی است که حتما باید با یک وکیل مراجعه کنید تا محکومیت کیفری پیدا نکنید، برای مشاوره رایگان میتوانید با بنده تماس بگیرید09127672336