مشاوره حقوقی رایگان - پاک شدن سوء پیشینه

با درود و خسته نباشید. یکی از دوستانم متاسفانه در سال 76 به دلیل کلاهبرداری و سرقت به 2 سال و ده ماه حبس تعزیری محکوم شد. با پیگیری و اعتراض به حکم، تبدیل به ده ماه حبس تعزیری شد. ایشون ده ماه رو تحمل کردند. الان بعد از گذشت 23 سال اگر ایشون برای گرفتن سوءپیشنه بروند، آیا این حبس ها و موارد حکم ها درج شده؟ یا این که مشمول گذشت زمان شده و درج نمیشود؟ متشکر میشم سوال این حقیر رو پاسخ بدین. چون داره با زندگیش بازی میشه. اگر امکانش هست کمی توضیح بدین ،ممنون میشم. فقط خواهش میکنم زود جواب بدید. یک دنیا تشکر.

پاسخ ها :

پاک شدن سوء پیشینه سرقت پاک شدن سوء پیشینه کلاهبرداری پاک شدن سوء پیشینه سوء پیشینه سرقت سوء پیشینه کلاهبرداری سوء پیشینه