مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو

سلام.
من خودرو خودم رو به صورت قولنامه اي به يك نمايشگاه فروختم. وكالت انتقال سند و پلاك را با اعتبار چهل روزه دادم. در قولنامه نوشته شده "هرگونه فساد و شكايت و خلافی خودرو تا اين تاريخ به عهده ی فروشنده مي باشد" و در بند ديگري ذكر شده "فروشنده موظف مي باشد تا در تاريخ اعلام شده از طرف خريدار جهت تنظيم سند در دفترخانه حضور به هم برساند". سوالم اين هست:
١) اگر در مدت اعتبار وكالت فروش، انتقال پلاك و سند انجام نشد و يا بدون انتقال سند و يا پلاك، ماشين به خريدار بعدي فروخته شود. آيا من ميتوانم خودرو را توقيف كنم؟
٢) پس از پايان اعتبار وكالت فروش، آيا من دوباره موظف به حضور در دفترخانه هستم؟
٣) اگر جرم و يا خلافي با پلاک و سند به نام من انجام شود، مسئوليت آن بر عهده ي من است يا خريدار اعلام شده در قولنامه؟
٤) بعد از چهل روز براي اطمينان از انتقال سند قطعي و پلاك به خريدار جديد چه كاري ميتوانم انجام دهم؟
ممنون از شما.

پاسخ ها :

توقیف خودرو به دلیل عدم انتقال سند توقیف خودرو به دلیل عدم تعویض پلاک تمام شدن مهلت وکالت تعویض پلاک خودرو خلاف با پلاک فروشنده انتقال سند خودرو قوانین خرید و فروش خودرو سند تعویض پلاک خودرو