مشاوره حقوقی رایگان - تغییر مجدد نام خانوادگی

با سلام.
حدود 12 سال پیش، پسوند نام خانوادگیم حذف کردم. نام خانوادگی زارعی هستش و چون اون زمان آگاهی لازم در این خصوص نداشتم. فقط موفق به حذف پسوند شدم. این نام خانوادگی رو خوشایند نمیبینم و به این خاطر آزردگی روحی دارم.
آیا امکان تغییر مجدد نام خانوادگی هست؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

تغییر مجدد نام خانوادگی تغییر نام خانوادگی شرایط تغییر نام خانوادگی قوانین تغییر نام خانوادگی نام خانوادگی شناسنامه ثبت احوال