مشاوره حقوقی رایگان - رجوع به مابذل مهریه

با سلام و خسته نباشید ، بنده با همسرم صورت جلسه طلاق توافقی امضا کردیم ، و در بند اول در خصوص مهریه اینطور نوشتیم که : زوجه تمامی مهریه خود را به تعداد هزار سکه در قبال مبلغ 300 میلیون تومان که قبل از اجرای صیغه طلاق پرداخت میشود ، بذل نموده می نماید و زوجه حق رجوع به ما بذل را در مدت عده از خود سلب و ساقط می نماید .
حالا سوال من اینه که آیا چون مهریه در قبال دریافت پول بذل شده نه در قبال طلاق ، و چون نوشتیم که زوجه حق رجوع به مابذل رو در مدت عده از خود سلب می نماید ، آیا زوجه میتونه که بعد از عده رجوع کنه به مهریه بذل شده ؟؟؟
چون فقط به سلب حق رجوع در مدت عده اشاره کردیم در متن توافق ، یعنی بعد از عده میتونه رجوع کنه به مهریه ؟؟؟ و اینطوری بگه که مهریه در قبال وجه نقد بذل شده نه در قبال طلاق و من فقط حق رجوع رو در زمان عده از خودم سلب میکنم نه بعد از آن .

؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

خیر نمیتوانند. بحث رجوع به مابذل صرفا در دوران عده قابلیت اجرا دارد و در خصوص شما نیز زوجه حق رجوع را درزمان عده نیز از خود سلب نموده لذا بطور کلی هیچگاه رجوع در خصوص پرونده شما امکانپذیر نیست