مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل قیم

با سلام و ‌احترام.
بنده 8 سال قیم پدر محجورم بوده و ‌هستم. میخواستم برای گرفتن اجرت المثل اقدام کنم.
خواستم بدونم باید از کجا شروع کنم؟
و خوانده را کی بزنم؟ آیا در جلسه دادرسی از طرف سرپرستی هم نماینده حضور دارد؟

پاسخ ها :

پريسا  بهشادي

پريسا بهشادي :

به امور سرپرستی مراجعه کنید .بقیه خواهر برادر مادر ...را خوانده قرار دهید بعتر است خودتان تنظیم نکنیدوکلا برای همین کارها در دفاتر هستند

یک وکیل

به اداره سر پرستي اقدام كنيد و در دادگاه حقوقي تشكيل پرونده بدهيد