مشاوره حقوقی رایگان - درخواست استعفا از بانک

با سلام
اینجانب کارمند بانک میباشم و درخواست استعفا خود را شفاها مطرح کرده ام با توجه به اینکه بیماری ام اس دارم و دیگر شرایط کار کردن را ندارم لذا با درخواست اینجانب مخالفت کرده اند و میگویند باید کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی تاییدیه از کار افتادگی بدهد در صورتی که من از کار افتاده نیستم و فقط بنابر شرایط روحی و جسمی بیماری و عدم توانایی دیگر قادر به کار نمیباشم
به نظر شما ایا مخالفت با استعفا قانونی است ایا من راهی برای انجام این کار دارم ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

با گرفتن مرخصي استعلاجي پيگير وضعيت پزشكي تان باشيد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهتر است از طریق بیمه اقدام کنید تا حداقل حقوق بگیر شوید