مشاوره حقوقی رایگان - امكان شكايت از سازنده ساختمان و مهندس ناظر به دليل استفاده از دستگاه اعلام حريق بدون مجوزهاي لازم

با سلام اينطور كه من متوجه شدم دستگاه اعلام حريق استفاده شده در ساختمان محل سكونت من داراي مجوزهاي لازم نمي باشد.
آيا من مي توانم از سازنده دستگاه و سازنده ساختمان و مهندس ناظر اين ساختمان شكايت كنم.

پاسخ ها :

یک وکیل

بله شكايت و دادخواست تعويض و نصب نوع سالم دستگاهها

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بله الزام به ایفای تعهدات و نصب دستگاه سالم و مناسب