مشاوره حقوقی رایگان - اپارتمان ما در 4 و نیم طبقه ساخته شده در سال 92 نه جواز ساخت داشته نه پایان کار در 70متر .. من

سلام خدمت شما
اپارتمان ما در 4و نیم طبقه ساخته شده در سال 92 نه جواز ساخت داشته نه پایان کار در 70متر .. من مالک طبقه 4 هستم .. حدود 7ماه پیش مالک نیم طبقه ملک خود را برا فروش گذاشت و بقیه مالک ها نخریدند و چون بالا سر من بود من خریدم و مقداری حدود 10متر به ان اضافه کردم در قول نامه امده شرط خرید اضافه کردن بنا است و امده ملک حدود 70متر که نصفش سوییت هست و بقیه حیاط این سوییت دارای حیاط اختصاصی میباشد که حق استفاده از ان مختص طبقه 5میباشد..ان سوییت یا نیم طبقه 5دست چرخیده و سالها مورد استفاده بوده و در قول نامه همه مالک ها ذکر شده هیچ مالکی نسبت به طبقه 5 ادعایی ندارد و این ملک فاقد پشت بام یا خرپشته است در اصل پاگرد اخر در طبقه 5 است ... و حدود چندسالی بود که پشت بام بالا سر راه پله ها زمستان اب میومد که من مدیر بودم به مالکان میگفتم پول جمع کنیم و درستش کنیم که همه گفتن ما پشت بامی نداریم و باید همان طبقه 5 درستش کنه .. خلاصه من خریدم و پس از بازسازی حالا مالک ها مدعی شدن که طبقه 5 غیر قانونی است و نباید من استفاده کنم حدود 7ماهی میشه که نه شکایت کردن نه چیزی ولی مستاجر یکی از مالکان همش از ورود من جلوگیری میکند البته من طبقه 4رو اجاره دادم باید چه جوری احقاق حق کنم ؟

پاسخ ها :

پريسا  بهشادي

پريسا بهشادي :

مراجعه حضوری به وکیل