مشاوره حقوقی رایگان - گزارش اصلاحی

سلام بنده در موضوع فروش ملک مشاع با توافق خوانده قرار بر این شد که سهم بنده را طبق نظر کارشناسی که دادگاه مشخص می‌کند بفروشم و اگر تا سه ماه نخریدند دادگاه ملک را به مزایده بگزارد حال اگر نظر کارشناس کمتر از قیمت املاک باشد آیا خوانده باید رضایت بنده را جلب کند یا نه سپاسگزارم اگه منو راهنمایی کنید ممنونم

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام خیر شما ظرف 3 ماه باید طبق نظر کارشناس بفروشی البته اگر کارشناس قیمت پائین اعلام کرد می تونی اعتراض کنی هیات 3 نفره قیمت گذاری کنه

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

میتوانید به نظر کارشناس اعتراض کرده و به هیات سه نفره ارجاع میشود و مجدد کارشناسی میشود