مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

سلام.
برای دریافت انحصار وراثت چه مدارکی لازم است. برای مشخص کردن مال اموال، آیا فقط مال و اموال سند دار در دادگاه قید میشود یا املاک قولنامه ای یا وکالتی هم مورد توجه میباشد یا زمین های کشاورزی که هیچ کاغذ و مدرکی ندارن.
اگر از گفتن مال اموال قولنامه ای و زمینهای کشاورزی که مدرکی ندارن در دادگاه خوداری شود، مشکلی پیش خواهد آمد؟
با تشکر از راهنمایی شما وکلای بزرگوار

پاسخ ها :

فريد  مظفري مقدم

جناب آقای فريد مظفري مقدم :

سلام برشما وساير همكاران اينجانب برادر يا خواهر محترم درخواست انحصار وراثت توسط شوراى حل اختلاف ويا بعضأ توسط محاكم حقوقى رسيدگى ميشود دوم اينكه در رأى انحصارورثه دادگاه يا شورا فقط وراث حين الفوت متوفى رو به همراه مقدارسهم الارث وراث مشخص ميكند.و درمورد ساير مواردى كه فرموده ايد مواجه باهيچ تكليفى نيست.

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

سلام .....مدارک شناسایی ورثه و درخواست انها یا یکی از انها به نیابت از همه.بله همه اموال قید میشود اما مخفی کردن ان درست نبوده جرم است و عواقب بدی دارد