مشاوره حقوقی رایگان - مستمری

سلام، خسته نباشید.
مادر من طلاق گرفته و حقوق پدرش رو از تامین اجتماعی همراه با مادرش دریافت میکنه. میخواستم ببینم حالا که مادرش به رحمت خدا رفته، آیا کل حقوق رو دریافت میکنه؟ آیا از کل حقوق مبلغی کسر میشه به دلیل این که حقوق به نام مادر بوده و فوت شده؟
ممنون

پاسخ ها :

مستمری پدر به دختر در صورت فوت مادر دریافت مستمری پدر توسط دختر مستمری پدر به دختر مطلقه مستمری بازماندگان مستمری