مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم سند موتور سیکلت

با سلام.
بنده دی ماه موتوری خریداری کردم قولنامه ای (دستی) موتور به نام خریدار نبود گفت ماله دوستم هست. چند روز دیگه از مسافرت میاد و به نام میزنه.
موتور روش پلاک نداشت گم شده بود.
بعد از یک هفته تماس مکرر، سند سبز و برگه کمپانی ام و کارت موتور را تحویل داد
برگه سبز به نام آقای x و برگه کمپانی به نام آقای g از جفت صاحب سند ها و از اونی که خریدم، در شورای حل اختلاف شکایت کردم.
آقای g حضور پیدا کرد گفتش که من به نام اونی که بهش فروختم میکنم. بعد اون طرف به نام هر کی خواست بزنه. دادگاه بهش وقت داد تا طرفش رو بیاره. در تاریخ مقرر، طرفش رو نیاورد. دادگاه دستور داد که به نام من بزنه و گر نه حسابش بسته میشه. قبول کرد که به نام من بزنه. من هم گفتم فعلا صبر کن تا کار برگ سبز هم انجام بشه بعد. آقای x صاحب برگه سبز حضور پیدا نکرد و قاضی گفت تا 40 روز اگه نیاد، مدعی باشه دادگاه برگ سبز رو به اسم من انتقال میده.
حالا سوالم اینه:
آقای x روی پلاک موتورش که به نام خودشه شکایت کرده و فک پلاک زده. دادگاه اگر به من وکالت از طرف آقای x بده، میتونم شکایتش رو بردارم. خودم در دادسرایی که ثبت کرده یا نه باید خودش باشه؟ برای این فک پلاک کرده که با پلاکش سرقتی انجام نشه.
اگر وکیلی پیام من رو جواب میده لطفا اطلاع دهید تا کارهای آینده موتور رو بسپارم بهش.

پاسخ ها :

شکایت الزام به تنظیم سند موتور سیکلت الزام به تنظیم سند موتور سیکلت تنظیم سند سند کمپانی برگ سبز موتور سیکلت