مشاوره حقوقی رایگان - شکایت پس از رضایت

سلام، وقتتون بخیر. دیروز بر اثر سقوط پنکه سقفی در مغازه، هم سر من به عنوان فروشنده و هم سر مشتری بر اثر ضربه شکست و بخیه خورد. همون دیروز طرف مقابل با حالت کاملا عادی و در حضور مادر، پسر داییشون رضایت دادن و صورتجلسه رو امضا کردن. حالا با گذشت یک روز زنگ زدن که میخام شکایت کنم و رفتن کلانتری برا شکایت. سوالم اینه که وقتی خودش رضایت داده الان میتونه مجدد شکایت کنه؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

رضایت ازموجبات‌بسته شدن‌پرونده است و دادسرا قرار موقوفی تعقیب صادر می کند